Er du til små nøje sammensatte hapsere til årets påskebord, så er Den Sociale Påskefrokost et godt bud. Du får 10 lækre retter og brød – en lækker sammensat påskefrokost, som tager udgangspunkt i både de traditionelle retter, men også moderne påskeretter med et twist. Menuen er perfekt til at dele ved det fine påskebord, da menuen også består af små portionsanrettede glas.
Du får:
→ Æg med dildmarineret skaldyr toppet med hummermayo og
citronperler
→ Røget laksetatar med agurk, rødløg, dild og purløgscreme på
sprøde salater med citronperler
→ Hjemmelavet hønsesalat med svampemayo og frisk estergon
→ Lammemørbrad med rabarber, kål og kørvel
→ Sprøde tempurarejer med gomasauce
→ Babyspinat med agurk, melon, salatost toppet med
hasselnødder og knust rosepeber
→ Galette med spinat, søde kartofler, rødløg og blød ost
hertil sauce verte
→ Stenovnsbagt baguette og mørk durumbaguette
→ Lemoncurd minitærte
→ Cheesecake med crumble og syrlig hindbær