Vegetarmenu: Forret, mellemret, hovedret og dessert

VI HAR LUKKET FOR ORDRER TIL NYTÅRSAFTEN. DERFOR TAGER VI DESVÆRRE IKKE IMOD FLERE BESTILLINGER.

Forret

Forretten består af en cremet suppe på jordskokker, dertil ricotta- og spinat ravioli, stegte bøgehatte vendt med persille. Suppen er toppet med caviart og sprøde rodfrugtechips og serveres med maltbrød.

Mellemret

Mellemretten i årets vegetarmenu består af bagt vintersalat med knas af knust pistacie- og cashewnødder serveres med marmoreret urtefløde, citronperler, sprød rug og karse.

Hovedret

Til hovedret serveres en karamelliseret løgtærte og en fondant af sødkartoffel. Dertil gule syltede beder, ristede aspargesbroccoli og tranebær samt glace.

Dessert

Som det søde punktum tilbyder vi en hvid brownie med hindbær. Dertil syrlig lemoncreme, crunch på bagt hvid chokolade og hasselnødder samt hindbærcoulis.