Forret
Forretten består af en cremet suppe på jordskokker, dertil ricotta- og spinat ravioli, stegte bøgehatte vendt med persille. Suppen er toppet med caviart og sprøde rodfrugtechips og serveres med maltbrød.
Mellemret
Mellemretten i årets vegetarmenu består af bagt vintersalat med knas af knust pistacie- og cashewnødder serveres med marmoreret urtefløde, citronperler, sprød rug og karse.
Hovedret
Til hovedret serveres en karamelliseret løgtærte og en fondant af sødkartoffel. Dertil gule syltede beder, ristede aspargesbroccoli og tranebær samt glace.
Dessert
Som det søde punktum tilbyder vi en hvid brownie med hindbær. Dertil syrlig lemoncreme, crunch på bagt hvid chokolade og hasselnødder samt hindbærcoulis.
Nytårsmenu 2024
VI HAR LUKKET FOR ORDRER TIL NYTÅRSAFTEN. DERFOR TAGER VI DESVÆRRE IKKE IMOD FLERE BESTILLINGER.
Vi tilbyder igen i år en fantastisk 4-retters nytårsmenu og som en nyhed kan du i år også bestille en smagfuld 4-retters vegetarmenu.
Det er desuden muligt at tilkøbe en nøje udvalgt vinmenu sammensat af H.J. Hansen Vins dygtige sommelier.